Калиопи - За само еден ден

Рейтинг: 0

Исполнитель: Калиопи

Название песни: За само еден ден

Продолжительность mp3: 03:25

Дата добавления: 2014-09-09

Текст просмотрен: 279Скачать

Текст песни Калиопи - За само еден ден

По твоите патеки што одеше
Јас бели ружи постилав
И како гладна птица верував
Дека јужен ветар и на запад душа постила
За секој збор што ми го кажа
Јас во себе долго сонував
И нејќев да се разбудам
Очи да отворам за да не те изгубам

За само еден ден,
За само еден час,
Би дала и цел живот да сум крај тебе јас
Со секој еден ден штом со тебе сум јас
Се она што извенало ќе расцвета

За еден поглед твој што дише
Се би дала да ги бакнувам
Твоите очи смарагдни
Тие очи топли што ми носат стари спомени
Се колнев себеси што крадев деној ноќи
Да те сокријам
во себе да не откријам за кого постојам
За да не те изгубам

Другие песни исполнителя Калиопи

Видео
Калиопи - За само еден ден / Kaliopi - Za samo eden den


Комментарии (0)

Добавить комментарий


Зайди!

Свежее аудио

Слава - Расскажи мне, мама (2013) (Русское радио 105.9 FM) Скачать mp3 (320 kbps)
джазовый стандарт - WHEN I FALL IN LOVE Bb (МИнус! Скачать mp3 (320 kbps)
Ай-Q & Marik J & Гоша Матарадзе & Shot - Чувства Скачать mp3 (320 kbps)
Руки в верх [~♫~] - ай-яй-яй девчёнка Скачать mp3 (320 kbps)
А. Непомнящий и Кранты - Убей янки! Скачать mp3 (320 kbps)
Харчиков Александр - про жидов Скачать mp3 (320 kbps)
Коля A.C.A.B. Полигон - Абасцы себе ебало мусарок (альбом "Последний Предтюремный") Скачать mp3 (320 kbps)
Коловрат - Московские скинхеды Скачать mp3 (320 kbps)
Коловрат - Герои Р.О.А. Скачать mp3 (320 kbps)
Коловрат - Брата Скачать mp3 (320 kbps)
Бритоголовые идут-2 - Ф. Волков---Хоронят скина Скачать mp3 (320 kbps)
Банды Москвы - Иммигрант,убирайся вон! Скачать mp3 (320 kbps)
Вячеслав Бутусов и группа Ю-Питер - Птица Каратель Скачать mp3 (320 kbps)
Радуга и Янка Дягилева - У Нас Будут Дети Скачать mp3 (320 kbps)
Кар-Мен - Это сан францыско Скачать mp3 (320 kbps)
В.Топалов,Д.Джокер,Гр. Блестящие, ,А.Зацепин,С.Зверев ,И.Ортман,Анна Семенович,Гр.Омега ,A-Sen.Nanik Dino MC47 .Grey,Stefan Buzy - Детский Смех(prod by Cherry Room) Скачать mp3 (320 kbps)
GANA - Не чувствую боли ( СМИrecords ) Скачать mp3 (320 kbps)
Сплин - Чёрная Волга Скачать mp3 (320 kbps)